NAČISTO PODETINJIO: Austrijanac (45) ukrao 120 figurica u Legolandu!

Nije mogao da im odoli

NAČISTO PODETINJIO: Austrijanac (45) ukrao 120 figurica u Legolandu!

Austrija -
Pošto mu je policija oduzela plen vredan 200 evra, Austrijanac je posle plaćanja novčane kazne od 1.000 evra pušten na slobodu

GINCBURG - Policija je uhapsila jednog Austrijanca (45) koji je pokušao da ukrade lego figurice iz zabavnog parka.

Ovaj Austrijanac je sa ženom i dvoje dece za uskršnje praznike otputovao u Legoland koji se nalazi u bavarskom mestu Gincburg (Günzburg). Svi su uživali u ovoj zemlji avanture i mašte u kojoj je sve napravljeno od Lego kockica. Međutim kada su ušli u "Lego radionicu" zabavnog parka čovek je izgubio kontrolu i nemogavši da im odoli počeo da trpa figurice u svoje džepove.

Jedan od zaposlenih primetio je Austrijanca koji je sa džepovima punim lego kockica pokušavao da se išunja iz parka, međutim zaustavio ga je i pozvao policiju. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno čak 120 plastičnih figurica Lego.

Interesantno je da u ovom zabavnom parku zaista postoji interaktivna igra za posetioce hvatanja provalnika, merđutim ovaj put nije se radilo o ni o igri, ni o propagandnoj akciji poznatog proizvođača igračaka. Pošto mu je plen vredan 200 evra oduzet, a Austrijanac je posle plaćanja novčane kazne od 1.000 evra pušten na slobodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track