VASILAKU: Svim pravoslavnim vernicima i čitaocima Kurira srećan Uskrs!

USKRŠNJE ČESTITKE

VASILAKU: Svim pravoslavnim vernicima i čitaocima Kurira srećan Uskrs!

Austrija -
U pismu upućenom redakciji Kurira, Maria Vasilaku predsednica stranke Zelenih i zamenica gradonačelnika Beča je naglasila da je ponosna što zajedno sa našim čitaocima radi na budućnosti Beča. Uskršnje praznike čestitao je i I Manfred Juracka, predsednik ÖVP u Beču

BEČ - Maria Vasilaku (Maria Vassilakou), predsednica stranke Zelenih i zamenica gradonačelnika Beča, čestitala je danas čitaocima Kurira Uskrs kao i svim pravoslavnim vernicima uskršnje praznike. U pismu upućenom redakciji Kurira, Vasilaku je naglasila da je ponosna što zajedno sa našim čitaocima radi na budućnosti Beča.

"Beč je sjajan, kosmopolitski, moderan grad koji nudi brojne šanse. Ponosna sam na to što ga mi skupa oblikujemo. Mi Zeleni skupa sa vama izgaramo za to da Beč učinimo još boljim", stoji u pismu zamenice gradonačelnika.Vasilaku takođe dodaje da se Beč nalazi pred velikim izazovima, a da u centru svega stoji pitanje „kako želimo da organizujemo naš zajedniči suživot".

"Želite li pravedno i ustrajno ići prema napred ili želite da se ništa ne menja? Ja želim promene, a vi? Pozabavimo se, odmah posle Uskrsa, tim stvarima zajedno", kaže Vasilaku.

Vasilaku je svim našim čitaocima poželela da im predstojeći uskršnji vikend bude predivan i poseban, te da ga provedu u krugu porodice i prijatelja.

"Srećan Uskrs", stoji na kraju pisma zamenice gradonačelnika Beča.

Manfred Juracka
Manfred Juracka

I Manfred Juracka, predsednik Narodne partije ÖVP u Beču čestitao je najveći hrišćanski praznik Srbima koji žive i rade u austrijskoj prestonici.

"Srećan i blaženi Uskrs svim pripadnicima Srpske pravloslavne crkve u Beču", poručio je Juracka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track