KRVAVI OBRAČUN: Devojka (25) nožem izbola svog momka (39)!
Foto: Printscreen Oe24.at/TZ ÖSTERREICH

POSLE SVAĐE ZAVRŠILI U BOLNICI

KRVAVI OBRAČUN: Devojka (25) nožem izbola svog momka (39)!

Austrija -
Policija je u stanu pronašla muškarca sa više ubodnih rana po telu i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu

BEČ - Prolaznici su primetili devojku (25) koja je sva krvava bauljala ulicom Cigelofengase (Ziegelofengasse) i odmah pozvali policiju.Policijska patrola koja je ubrzo stigla pronašla je pored žene i krvavi nož. Ova dvadesetpetogodišnjakinja tvrdila je da je napao njen partner u svom stanu. Ona je prevezena u bolnicu a policija se uputila u stan devojčinog momka. Kada su stigli do stana istražitelji su na zidovima i po podovima zapazili krvave mrlje, a na nekim mestima u stanu bilo je i manjih lokvi krvi.

U spavaćoj sobi policija je pronašla partnera (39) povređene. On je nepomično ležao u krevetu ne odgovarajući na pozive policajaca. Kada su mu prišli videli su da je čovek u lokvi krvi. Ispostavilo se da ima više uboda po gornjem delu telau.

Iako je dosta iskrvario još je bio pri svesti i izjavio policiji je da ga je posle svađe nožem napala i izbola njegova partneraka. Odmah je prebačen u bolnicu zbog teških povreda. Posle pregleda utvrđeno je da devojka nema ubodnih rana već samo modrice na licu i po gornjem delu tela. Obe osobe su uhapšene i trenuto su pod stražom u bolnici, a ispituju se kako je i zašto došlo do krvavog obračuna .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track