PERVERZNI NADRILEKAR: Terao pacijentkinje da se skinu gole pa ih vatao dok im ne istera crnu magiju!
Foto: Shutterstock

SEKSUALNO ISKORIŠČAVAO ŽENE

PERVERZNI NADRILEKAR: Terao pacijentkinje da se skinu gole pa ih vatao dok im ne istera crnu magiju!

Austrija -
Prevarene žene su na sudu izjavile da su se nalazile u nekoj vrsti transa, kao da su hipnotisane i da nisu mogle da se pomere

KLAGENFURT - Penzioner (74) iz austrijske pokrajine Koruška, koji se predstavljao kao nadrilekar koji leči sve bolesti, uz pomoć čudnih metoda navodio je žene da se svuku gole i seksualno ih maltretirao.

Prevarene žene su na sudu izjavile da su se nalazile u nekoj vrsti transa, kao da su hipnotisane i da nisu mogle da se pomere. Sud u Filahu (Villach) osudio je penzionera na novčanu kaznu u iznosu od 1.000 evra, zbog sumje da je seksualnoiskorišćavao žene.

Tužilac je naveo da je optuženi ciljano birao žene koje su psihički labilne. Žrtve su izjavile da su se za vreme „terapije“ nalazile u nekoj vrsti transa ili sna, dok ih je penzioner „lečio“. One su posvedočile da nisu sve to vreme da govore.

Jedna od metoda ovog nazovi iscelitelja bila je „masiranje grudi“ i dodirivanje drugih intimnih delova tela. On je žrtvama govorio da je na njih bačena crna magija i da on može da ih izleči i povrati im pozitivnu energiju. Rekao da je za uspešnost terapije neophodno da budu potpuno gole, i one su se verujući da će se izlečiti skidale.

Jedna od žrtava je na sudu uplakana izjavila kako ih je on u toku „terapije“ slikao i snimao kamerom. Policija je kod njega u kući pronašla slike i snimke sa neumesnih sadržaja. Penzioner se branio da su njegove "pacijentkjinje" bile saglasne sa svime što im je on radio.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track