MUČKI NAPAO DETE: Otac jednog fudbalera s leđa napao i izudarao kapitena (13) suprotne ekipe!
Foto: Printscreen Heute.at/Heinz Himmer/Pressmedia

nikad čuo za fer-plej

MUČKI NAPAO DETE: Otac jednog fudbalera s leđa napao i izudarao kapitena (13) suprotne ekipe!

Austrija -
Jedva sam uz pomoć kolega uspeo da odbranim Merta i odgurnem pobesnelog čoveka od njega , izjavio je trener juniorskog tima Viktorija U14

BEČ - Tokom fudbalskog meča između juniorskih ekipa Viktorija U14 i Post Sv. koji se igrao u Beču, morala je da interveniše policija, jer je jedan gledalac upao na teren i napao igrača.

Pošto je u jednom momentu sudija odsvirao penal za bečku tim Viktorija U14, jedan od igrača protivničkog tima nezadovoljan odlukom sudije besno je šutnuo loptu van terna. To je dovelo do opšte tuče igrača oba tima na terenu, a kada je kapiten Viktorije, Mert Y. (13) pokušao da smiri strasti i razdvoji igreče doživeo je pravi šok.

Iz gledališta je na teren utrčao čovek, krupan i visok preko 1,90 metara i napao Merta sa leđa. Počeo da ga udara i šutira. Od težih povreda ga je spasao trener koji je pritrčao da mu pomogne kada je video da se ovaj grmalj obrušio na njegovog šutera.

"Jedva sam uz pomoć kolega uspeo da odbranim Merta i odgurnem pobesnelog čoveka od njega. Uspeli smo da ga zadržimo ga dok nije stigla policija", kaže trener

Ispostavilo se da je to bio otac jednog od igrača iz fudbalskog tima Post SV. . Njega je policija privela u policijsku stanicu, a Mert je odmah kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu Donaušpital, gde su mu sanirane povrede.

"Rane će brzo zarasti, ali šok i trauma koje je moj sin preživeo zbog ovog bezumnog napada će ostati. Moj dečak će posle dve nedelje ponovo moći da trenira, i postiže golove" izjavila je majka napadnutog dečaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track