ČAK I DA JE U PRAVU, PRETERAO JE: Vozač pozvao policiju da izbaci devojčicu sa sladoledom!
Foto: Printscreen Heute.at/: Hertel Sabine

INCIDENT U AUTOBUSU

ČAK I DA JE U PRAVU, PRETERAO JE: Vozač pozvao policiju da izbaci devojčicu sa sladoledom!

Austrija -
Ovaj vozač je i ranije deci koja su jela u atobusu, otimao hranu iz ruke ili ih izbacivao napolje iz autobusa

KALENVERGERDORF – Prošlog petka Katarina (Katharina) je sa svojim ocem Hajnrihom Gaubeom (Heinrich Gaube 59), nakon završenog treninga veslanja, ušla u autobus na liniji 239 sa polupojedenim sladoledom u kornetu.

“Vozač je počeo da nas psuje i viče jer je moja ćerka jela sladoled iako smo seli. Izašao je besno iz autobusa i nekome telefonirao. Sve nas je ostavio da čekamo 15 minuta u autobusu. Posle petnaestak minuta došla je policija i bukvalno utrčala u autobus pitajući ko to pravi probleme”, kaže ljutitio otac devojčice. “Smirio sam ih i objasnio o čemu se zapravo radi”, dodaje otac.

Policija je onda izvela šofera napolje i objasnila mu da jesti sladoled u autobusu, nikako nije zabranjeno. Ispostavilo se da je ovaj vozač i ranije terorisao decu koja su jela u atobusu, otimajući im hranu iz ruke ili ih izbacivao napolje iz autobusa.

Konačno je odreagovala firma u kojoj je zaposlen i kaznila ga uz izvinjenje zbog neprijatnosti naglašavajući da se tako nešto više neće dogoditi. Hajnrih Gaube kaže da je i on sam jedanaest godina bio vozač autobusa, i da zna kako ljudi umeju da budu naporni, ali da je reakcija šofera bila preterana.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track