AUSTRIJA ODLIKOVALA NAŠEG ZEMLJAKA: Kik-bokseru Saši Jovanoviću medalja za zasluge!
Foto: Wien.at

Počast u Beču

AUSTRIJA ODLIKOVALA NAŠEG ZEMLJAKA: Kik-bokseru Saši Jovanoviću medalja za zasluge!

Austrija -
Svojim fantastičnim dostignućima predstavljate Austriju, kao i Grad Beč u najboljem svetlu i mi ovim putem želimo da Vam kažemo veliko hvala, rekao je Kristijan Oksonič

BEČ - Kristijan Oksonič (Christian Oxonitsch), član vlade grada i pokrajine Beča dodelio je zlatnu medalju za zasluge Republike Austrije kikbokseru Saši Jovanoviću poreklom iz Srbije. On već 14 godina trenira u sportskom borilačkom centru Tosan i postigao je odličnan uspeh na međudržavnim i državnim takmičenjima, navodi se u saopštenju.

"U ime predsednika i Minstarstva sporta, kao i Grada Beča želim da Vam čestitam na dosadašnjim postignutim uspesima. Svojim fantastičnim dostignućima predstavljate Austriju, kao i Grad Beč u najboljem svetlu i mi ovim putem želimo da Vam kažemo veliko hvala. Želim Vam zdravlja, sreće i uspeha u daljoj karijeri“, istakao je Oksonič na svečanoj dodeli zlatne medalje Republike Austrije. Saša Jovanović je bio u pratnji svoga trenera Franca Haberla (Franz Haberl) i svog tima.

Među brojnim priznanjima Jovanovića je i bronzana medalja za Austriju u WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) na svetskom prvenstvu u Brazilu 2013-te godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track