SREĆAN PETAK: Danas jeftinije karte Er Srbije za Beč, Bukurešt i Milano!
Foto: Tanjug

POPUSTI

SREĆAN PETAK: Danas jeftinije karte Er Srbije za Beč, Bukurešt i Milano!

Austrija -
Karte će po nižim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 8. juna do 15. decembra 2015. godine uz nekoliko izuzetaka

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija danas, u okviru akcije "Srećni petak", po promotivnim cenama nudi povratne letove od Beograda do Beča, Bukurešta, Milana i Beča. Karte za povratne letove do Beča i Bukurešta su od 109 evra, a do Milana od 129 evra.

Karte će po tim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 8. juna do 15. decembra 2015. godine, osim do Beograda između 26. juna i 7. avgusta 2015, i od Beograda između 24. jula i 6. septembra 2015. godine. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Za letove vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece i beba se neće primenjivati. Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela. Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track