DOĐITE DA PODRŽIMO ORLOVE: Srbija protiv Azerbejdžana u nedelju u Sankt Peltenu!
Foto: Dado Đilas

Prijateljski meč priprema za Dansku

DOĐITE DA PODRŽIMO ORLOVE: Srbija protiv Azerbejdžana u nedelju u Sankt Peltenu!

Austrija -
Na klupi rivala sedeće Robert Prosinečki, trener koji me doveo u Crvenu zvezdu i od koga sam zaista mnogo naučio u karijeri. Taj meč treba da posluži da vidimo u kakvoj smo formi, kaže Nikola Maksimović

SENT PELTEN - Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju u austrijskom Sankt Peltenu igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Azerbejdžana. Meč počinje u 17 sati u NV areni. Našoj A reprezentaciji biće ovo dobra prilika da se pripremi za utakmicu protiv selekcije Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 13. juna u Kopenhagenu, a "orlovi" računaju i na podršku brojnih navijača iz dijaspore.

Cena ulaznica je od 15 evra i mogu se kupiti na zvaničnim ÖTicket prodajnim mestima ili onlajn na oeticket.com.

Naš reprezentativac Nikola Maksimović ima poseban motiv uoči utakmice protiv selekcije Azerbejdžana.

"Na klupi rivala sedeće Robert Prosinečki, trener koji me doveo u Crvenu zvezdu i od koga sam zaista mnogo naučio u karijeri. Taj meč treba da posluži da vidimo u kakvoj smo formi. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Znamo šta treba da uradimo u Kopenhagenu. Po mom mišljenju, najvažnije je da hladne glave počnemo i odigramo utakmicu protiv Danske.

U prethodnim kvalifikacionim utakmicama Srbija je igrala nerešeno protiv Jermenije (1:1), izgubila je kod kuće od Danske (3:1) i u gostima od Portugalije (2:1), a meč protiv Albanije dobila je par-forme, ali su odlukom UEFA Srbiji oduzeta tri boda.

Do kraja kvalifikacija za EP Srbiju očekuju još mečevi protiv: Danske (13. juna), Jermenije (4. septembra), Albanije (8. oktobra) i Portugalije (11. oktobra)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track