ŽRTVA POMAHNITLOG BOSANCA: Žena koju je Rizvanović pregazio u Gracu još nije identifikovana!
Foto: Arhiva Austrijske Policije

POLICIJI POTREBNA POMOĆ

ŽRTVA POMAHNITLOG BOSANCA: Žena koju je Rizvanović pregazio u Gracu još nije identifikovana!

Austrija -
Radi se o mlađij ženi starosti između 25 i 45 godina, sa smeđom kosom. Policija je saopštila da osim belog sata sa oznakom "JR" ona nije nosila nikakav drugi nakit
1 / 5 Foto: Arhiva Austrijske Policije

GRAC - Treća žrtva masakra koji je u Gracu pre 12 dana svojim autom počinio pomahnitali Alen Rizvanović (26), poreklom iz Bosanske krajine još uvek nije identifikovana treća žrtva.

Radi se o mlađij ženi starosti između 25 i 45 godina, sa smeđom kosom. Policija je saopštila da osim belog sata sa oznakom "JR" ona nije nosila nikakav drugi nakit i da nema čak ni probušene ni uši. Na sebi je u trenutku nesreće imala plavu teksas jaknu, prugastu crno-belu majcu, crne farmerke, a na nogama crne čarape, crne platnene patike sa belim pertlama veličine 38. Policija moli sve koji prepoznaju nastradalu ženu da se jave na telefone državne policije 059133/60 3333.

Da podsetimo 20. juna Rizvanović je uleteo velikom brzinom u pešačku zonu u Gracu i gazio ljude džipom, a potom ih ubadao nožem. Tom prilikom stradale su tri osobe, a 34 je povređeno. Među poginulima je dečak star 4 godina, Adis Dolić iz Velike Kladuše i neidentifikovana žena.

(Priredila V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track