TAKO JE KAD SE PIJE NA PLUS 38: Rođendan završio masovnom tučom i razbijenim glavama!

FIJASKO

TAKO JE KAD SE PIJE NA PLUS 38: Rođendan završio masovnom tučom i razbijenim glavama!

Austrija -
Oko 15 Poljaka koji su bili na proslavi toliko su bili pijani, da niko nije mogao ni da se seti šta je bio razlog zbog kog je izbila tuča

BEČ - Jedna rođendandanska žurka Poljaka u prirodi na Starom Dunavu u Floridsdorfu završila se kao totalni fijasko.

Očigledno da vrućine i alkohol ne idu zajedno što se osvedočilo i u subotu uveče kada se vesela rođendanska proslava pretvorila na kraju, oko dva sata posle ponoći, u masovnu tuču u kojoj je učestvovalo oko 15 ljudi, koji su bili na proslavi.

Poljaci su toliko bili pijani, da niko nije mogao ni da se seti šta je bio razlog zbog kog je izbila tuča.Samo je jedan od učesnika ove masovke policiji rekao je da je morao da zaštiti svog mlađeg brata. Čim je došlo do pesničenja pozvana je policija koja je ubrzo stigla i zavela red. Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć povređenim učesnicima ovog rođendanskog fajta.

Istovremeno je na lice mesta stigao i helikopter za pružanje pomoći kako bi prevezao u bolnicu jednog od učesnika (31) tuče koji je zadobio teške povrede glave i kome je slomljen nos. Njega je bokserom udario jedan od gostiju proslave (40) i njega je policija privela zbog nanošenja teških telesnih povreda!

(Priredila V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja