OTMICA U NOĆI VEŠTICA: Kidnapovao maloletnicu sa žurke, pa se autom zabili u drvo!
Foto: Profimedia

Haos u Inzbruku

OTMICA U NOĆI VEŠTICA: Kidnapovao maloletnicu sa žurke, pa se autom zabili u drvo!

Austrija -
U noći između subote i nedelje bili su na jednoj zabavi povodom Noći veštica. Tamo su se posvađali, posle čega je muškarac otišao do kuće i uzeo pištolj

INZBRUK - Muškarac star 42 godine, uz pretnju pištoljem, oteo je u Inzbruku 17-godišnju devojku, prislio je da uđe u njegov automobil i potom autom započeo sumanutu jurnjavu kroz grad.

Napadač i njegova žrtva se poznaju već neko vreme. U noći između subote i nedelje bili su na jednoj zabavi povodom Noći veštica. Tamo su se posvađali, posle čega je muškarac otišao do kuće i uzeo pištolj.

Njime je zapretio devojci, izveo je sa zabave i naterao da uđe u njegov automobil marke "krajsler".

Ubrzo zatim otmičar je napravio prvu automobilsku nesreću, na kružnom toku kod Olimpijske ulice u Inzbruku. Tom prilikom se krajzler prevrnuo, ali i ponovo našao na točkovima. Otmičar je nastavio vožnju i na jednom parkingu probio zaštitnu rampu i frontalno udario u drvo.

Policajci su kod otmičara našli vatreno oružje i uhapsili ga. Devojka je prilikom sudara povređena, ne previše teško, ali je ipak završila u bolnici. Policajcima je izjavila da je otmičar tokom vožnje pucao kroz poluotvoreni prozor na vratima automobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track