(FOTO) OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO I NESTALA: Posle godinu dana u pećini pronađene samo kosti!
Foto: Printscreen ORF

MISTERIJA U GORNJOJ AUSTRIJI

(FOTO) OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO I NESTALA: Posle godinu dana u pećini pronađene samo kosti!

Austrija -
BAD IŠL - Ostaci nepoznate ženske osobe pronađeni su u austrijskoj banji Bad Išli

Identitet osobe još uvek je nepoznat, ali policija pretpostavlja da se radi 43-ogodišnjoj žene koja je nestala pre godinu dana. Njoj se gubi svaki trag posle samoubistva njenog partnera (52) prošlog februara.

Ostatke tela sasvim slučajno pronašao je jedan poljoprivrednik dok je šetao šumom. Skelet je ležao u nekoj vrsti grobnice u pećini u podnožju planine Cimnic (Zimnitz). Po izgledu kostura i mestu na kome je pronađen pretpostavlja se da je možda reč upravo o nestaloj četrdesettrogodišnjakinji.

foto printscreen heute.at
foto printscreen heute.at

Kako su pisali mediji, u februaru 2015. godine ispod vijadukta južne železnice u Semering di Lajhe (Semmering die Leiche) pronađen je leš muškarca, za koga se kasnije ispostavilo da je partner nestale žene.U njegovom ruksaku pronađeno je oproštajno pismo. U njemu je poručio da veruje u satanističku filozofiju smaka sveta.

Policija je pronašala i oproštajno pismo njegove partnerke, ali se njoj izgubio svaki trag. Ona je u svom pismu karatko napisala da čeka svog partnera “u boljem svetu“. Par je poslednji put viđen u februaru prošle godine kada su u Gornjoj Austriji u mestu Bad Išl iznajmili sobu u jednoj gostionici.

Istraga će utvrditi da li pornađeni skelet pripada ženi čiji je nestanak prijavljen pre godinu dana, izjavila je Gisbert Vidišhofer (Gisbert Windischhofer) iz uprave kriminalističke policije Gornje Austrije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja