KRVAVA SVAĐA OKO NASLEDSTVA: Upucao brata (61) zbog traktorske prikolice!
Foto: Printscreen Kurier.at

majka im se u grobu prevrće

KRVAVA SVAĐA OKO NASLEDSTVA: Upucao brata (61) zbog traktorske prikolice!

Austrija -
JENERSDORF - Porodična svađa u roditeljskoj kući izmakla kontroli a brat je zapucao na brata

Braća se već dugo u svađi zbog nasledstva ali je u petka mlađi Herbert M.(54) brat potegao oružje i pucao u starijeg Helmuta (61) nanevši mu teške povrede.

Oko 450 stanovnika sela u okrugu Jenersdorf (Jennersdorf) ne krije da su odnosi među njima poremećeni godinama zbog podele imovine. Helmut i Herbert su se dogovorili da se nađu u subotu kući preminule majke. Stariji brat je je rekao da želi da proda traktorsku prikolicu, dok je mlađi bio protiv toga pa je došlo do svađe i vređanja.

U jednom momentu u besu Herbert je izvukao pištolj i pucao na brata kroz kuhinjska vrata. Projektil je nesrećnom čoveku prošao kroz ruku kojom je pokušao da se zaštiti i završio u stomaku, saopštava policija.On čak nije ni pokušao da pruži pomoć bratu već je otišao u policiju kako bi prijavio brata zbog napada biber sprejom.

Policija tada nije znala da se odigrao krvavi obračun već je kada je došla do kuće zatekla teško ranjenog Helmuta. Brat je kada je napustio stanicu policije otišao kod očnog lekara gde je i uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track