AUSTRIJANKA (40) NESTALA NA KARIBIMA: Otišla na odmor i kao da je u zemlju propala!
Foto: Printscreen Oe24.at

misterija

AUSTRIJANKA (40) NESTALA NA KARIBIMA: Otišla na odmor i kao da je u zemlju propala!

Austrija -

ST. PELTEN - Austrijanka Doris L. (40) koja se odmarala na karipskom ostrvu Antigva nestala je 30. marta i od tada kao da je u zemlju propala.

Doris koja se nedavno razvela, želela je da se odmori i otputovala zajedno sa jednim poznanikom iz Austrije na Karibe. Oni su se međutim tokom njihovog boravka na ostrvu prema izjavi lokalnih medija žestoko posvađali.

Poslednji put viđena je u jednom baru u Fort Roadu, u društvu meštanina koji je imao, kako su ga opisali svedoci, karakterističnu dred (dreadlock) frizuru.Policija je pronašla njenu tašnu sa pasošem, novce, platnim karticama i odećom što je dodatno zakomplikovalo ceo slučaj. Spekulisalo se da se našla izmešu dvfe sukobljuene bande , ali to nije potvrđeno.

Majka ove četrdesetogodišnjakinje iz St.Pelten veoma je zabrinuta i sa strepnjom već nedeljama iščekuje vesti o nestaloj ćerki. Konzul Austrije Gabriela Lueri izjavila je da policija istražuje misteriozan nestanak Doris L. i potvrdila da je pronađena njena torba u kojoj ništa ne nedostaje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track