UŽAS U AUSTRIJI: Učenicu pregazila dva kamiona, jedva je identifikovali!
Foto: Printscreen Heute.at

Misterija autoputa A1

UŽAS U AUSTRIJI: Učenicu pregazila dva kamiona, jedva je identifikovali!

Austrija -

LINC - Teška tragedija dogodila se na zapadnom delu autoputa kod Losdorfa (Loosdorf) u kojoj je stradala jedna tinejdžerka

Nesrećnu devojku kojoj se nije znao identitet zgazila su dva kamiona, a policija je danima pokušavala da utvrdi njen identitet.

Konačno je ustanovljeno da se radi o Johani H. učenici katoličke gimnazije koja je identifikovana na osnovu DNK. Kako je policija saopštila još uvek nije jasno šta je devojka radila na zapadnom autoputu, ali se pretpostavlja da je Johana zalutala.

Ona je išla uz autoput kada je na nju u sredu pola sata posle ponoći naleteo najpre jedan, a onda i drugi kamiona. Jedan od vozača odmah je pozvao hitnu pomoć a drugi vozač se nije zaustavio i pobegao je sa mesta nesreće. Kako devojka nije imala nikakvih dokumenata kod sebe policija nije mogla da je identifikuje već je objavila da se radi o devojci krupnije građe, duge crne valovite kose.

Objavljeno je da je na sebi imala plave farmerke, sivo-crnu jaknu i crne patike broja 42. Istražitelji su pronašli i svetlo braon naočare i plišani privezak. Potraga je trajala skoro dva dana. Na autoputu A1 ka Lincu gde je devojka pregažena pronađen je plastični deo belog renoovog kamionaIstražitelji rade ubrzano na pronalasku odbeglog vozača kamiona.

Policija moli svedoci koji imaju bilo kakve informacije o nesreći da se jave na broj telefona: 058-133- 3138.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track