BANDA TINEJDŽERA TERORIŠE VRŠNJAKE: Leoni (15) je sa ekipom premlatila još jednu devojčicu!
Foto: Printscreen Krone.at

PATRICIJA NIJE JEDINA ŽRTVA BRUTALNE PLAVUŠE

BANDA TINEJDŽERA TERORIŠE VRŠNJAKE: Leoni (15) je sa ekipom premlatila još jednu devojčicu!

Austrija -

TULIN - Leoni (15), jednoj od nasilnica koja je brutalno tukla svoju vršnjakinju Patriciju ne štedi pesnice: Naime njoj ovo nije prvi nasilnički napad.

Ona je početkom novembra najpre pretila a zatim i pretukla jednu devojčicu koja takođe živi u socijalnom centru za mlade u Tulnu.

Reč je o 14-godišnjoj učenici Marini , koja je samo dan nakon što su siledžije pretukle Patriciju bila žrtva svoje „prijateljice“ i njene bande. Prema njenim rečima, tog kobnog dana 10. novembra ona je zapravo trebalo da se sastane sa Leoni kako bi uzela od nje svoj ogrtač koji je ranije posudila svojoj „drugarici“. Međutim usledilo je pravo iznenađenje.

Patricija ima prelom vilice ( foto printscreen heute.at)
Patricija ima prelom vilice ( foto printscreen heute.at)

Leoni je Marinu napala i optužila da vređa uspomenu na njenog pokojnog oca, nakon čega su je dve osobe držale dok su je ostali članovi bande udarali.Osim Leoni, tinedžerska banda siledžija je gotovo nepromenjena za razliku od onoga koji je premlatio Patriciju. Izbeglica, 16-godišnji Čečen je bio posebno brutalan, i prema Marininim rečima, on joj je zadao jak udarac uvilicu i u stomak.

Marina je zadobila modrice u predelu očiju, povređena joj je vilica i rame. Nasilnici su snimali i ovo premlaćivanje.Policija je ispitala slučaj i zaplenili video materijal.

Dok se glavno osumnjičena Leoni (optužena za tri slučaja nasilništva) i 21 godišnji Čečen koji je kako je utvrdila istraga slomio vilicu Patriciji, pošto su se isključile kamere telefona,nalaze u pritvoru.Ostali članovi bande su za sada na slobodi.

Portparol policije Tomas Keiblinger ne isključuje mogućnost da postoji još ovakvih slučajeva i poziva sve koji su možda bili žrtve ove grupe da se jave policiji.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track