JEZIVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U DONJOJ AUSTRIJI: Sin ubio roditelje jer nisu hteli da ga slušaju
Foto: Printscreen Krone.at

zastrašujuće

JEZIVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U DONJOJ AUSTRIJI: Sin ubio roditelje jer nisu hteli da ga slušaju

Austrija -

BEČ - “Nisam planirao zločin. To se jednostavno desilo“, stalno je ponavljao na saslušanju u policiji Gerald B (43)., radnik Austrijske železnice koji je ubio svoje nepokretne roditelje.

Tragedija se dogodila u mestu Perhtoldsdorf u Donjoj Austriji. Sin je bejzbol palicom majci i ocu, o kojima se starao razbio glave.Posle krvavog pira koji je počinio , Gerald je pozvao policiju i rekao: „ Uhapsite me, učinio sam nešto zastrašujuće.“

(FOTO) JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI: Sin bejzbol palicom na smrt pretukao nepokretne roditelje!

„Već dugo sam molio teško pokretne roditelje da se presele sa sprata u prizemlje, ali me oni nisu slušali“, rekao je on u policiji na pitanje zašto je ubio majku i oca.

"U novogodišnjoj noći moja majka je pala niza stepenice i krvarila je, zvao sam hitnu. U međuvremenu otac je neprestano povraćao i ja nisam jednostavno znao koga prvo da zbrinem. Onda se iznenada nešto dogodilo u meni, odednom sam osetio strašan nemir i beznađe“ , rekao je Gerald svom advokatu Astrid Vagner.

„Na žalost nije bilo nikoga ko bi mu pomogao i sa kim mogao da porazgovara o svojim problemima", rekla je njegova advokatica. Gerald je na to dodao „ da ja sam jedan MOF ( Mensch ohne Freunde) osoba bez prijatelja.“

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track