GUDENUS (FPÖ)  IZBAČEN IZ POZNATOG BEČKOG KLUBA: Ovde nećete biti usluženi!
Foto: Printscreen Krone.at

politika kuće

GUDENUS (FPÖ) IZBAČEN IZ POZNATOG BEČKOG KLUBA: Ovde nećete biti usluženi!

Austrija -

BEČ - Šef jednog bečkog „ Cluba X“ odbio je da ugosti Johan Gudenusu, zamenika gradonačelnika Beča (FPÖ).

Naime Gudenus je u sredu uveče nameravao da večera sa svojom devojkom Tajanom i par kolega iz FPÖ, Maksimilianom Krausom i Georgom Karamatom u ovom pozatom bečkom lokalu.

Međutim umesto jelovnika i karte piće koju su očekivali da će im konobar doneti, on im je rekao „ da ovde nećete biti usluženi“. Vidno iznerviran društvo plavih momentalno je napustio klub, a nešto kasnije je Gudenusova devojka, Tajana T. svoje pratioce na fejsbuku obavestila o neprijatnom događaju, ne navodeći ime kluba. Jedan od vlasnika poznatog prestoničkog „Club X“ , Sami Zajed je međutim potvrdio za austrijski „Profil“ da se to dogodilo u u njihovom lokalu.

„ Ja sam Austrijanac, migrantskog porekla. Klub se zalaže za otvorenost i poštovanje svih vrednosti širom sveta u čiji sistem vrednosti se gospodin Gudenus uopšte ne uklapa“, zaključio je Zajed.

Zajed je objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa gostima koji su članovi FPO i dodao da je pre dve godine ito mprošao i lider partije FPÖ Hajnc Kristijan Štrahe. Zajed je ispričao da je tokom jedne proslave pre oko godinu dana u trenutku kada je primetio Gudenusa u svom lokalu ugasio svetla i gostima objasnio da je zabava završena.

"Pristup u „Club X“, jednom od trenutno najekskluzivnijih adresa prestoničkog noćnog života, je omogućen samo nekolicini, kaže Zajed i dodaje da nema nameru da promeni politiku kluba jer je to "Pravilo kuće".

Gudenus kome ovaj incident nije bio ni malo prijatan, tvrdi međutim da su mu se vlasnici kluba već izvinili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track