HOROR! TALAČKA KRIZA U BEČU: Srbin držao sinu (11) nož pod grlom!
Foto: Privatna Arhiva

Dramatični detalji porodične tragedije

HOROR! TALAČKA KRIZA U BEČU: Srbin držao sinu (11) nož pod grlom!

Austrija -

Milan A., koji je u Beču nožem usmrtio oca i maćehu i teško ranio suprugu Natašu A., držao kao taoca svoje jedanaestogodišnje dete, policija ga uhapsila posle nekoliko sati

BEČ - Srbin Milan A., koji je u Beču brutalno ubio oca Cvetina (55) i maćehu Đufu A. (53), a teško ranio svoju ženu Natašu A. (38), pretio je da će nožem zaklati svog jedanaestogodišnjeg sina i nekoliko sati ga je držao kao taoca.Kako saznajemo, drama je okončana tako što je četrnaestogodišnji polubrat Milana A. prijavio jezivi porodični zločin policiji.Policajci pucaliDečak je zajedno s Milanovim jedanaestogodišnjim sinom bio svedok masakra koji je potresao Austriju.- Pomahnitali Milan želeo je da povredi i sinčića. Držao ga je s krvavim nožem u ruci i vikao da će ubiti i njega. Preplašeni mališan nekako je uspeo da se otrgne i pobegne u drugu prostoriju. Dečak se s Milanovim polubratom zaključao u drugu prostoriju i o zločinu su obavestili policiju. Kada je patrola stigla, Milan je još uvek držao nož, pa je jedan od policajaca morao da ispali hitac upozorenja u vazduh - navodi se u medijima.Podsetimo, Milan A. upao je u stan kroz prozor, najpre je ubio maćehu Đufu A., potom oca Cvetina, a na kraju je izbo svoju suprugu. Muškarac je tokom hapšenja sve vreme pretio da će ubiti i sinčića.- Policija ispituje šta je bio motiv nezapamćene porodične tragedije. Proverava se kakve su nesuglasice imali u prošlosti, ali se ne isključuje mogućnost da je Milan A. psihički oboleo. Zvaničnici su saopštili da nakon saslušanja ubice nisu došli do konkretnih informacija - pišu austrijski mediji.

Uspešna akcija... Austrijski policajci brzo savladali pomahnitalog Srbina
Uspešna akcija... Austrijski policajci brzo savladali pomahnitalog Srbina

Nataša je operisana i trenutno se nalazi u stabilnom stanju, a zadobila je povrede stomaka i grudi.Mediji prenose da je Milan A. ranije bio osuđivan i da je odležao zatvorsku kaznu.- On je povratnik u izvršenju krivičnih dela, ali je smatran resocijalizovanim - navodi se u štampi.Komšije u šokuKomšije nesrećne porodice ispričale su da su u šoku zbog svega što se dogodilo.- Poznajemo porodicu i uvek su bili dobri susedi. Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo, nikada ne bismo rekli da je Milan sposoban za tako nešto - rekle su komšije i dodale da su se u stanu u prethodnih nekoliko dana dešavale čudne stvari, ali da policija nije intervenisala u skorije vreme.

Stric ubiceNE ZNAM ŠTA GA JE SPOPALOAustrijski mediji stupili su u kontakt s Dragišom T., Milanovim stricem, ali on nije mogao da objasni šta se dogodilo.- Ne znam šta ga je spopalo da ovo uradi - bilo je sve što je ubičin stric ispričao medijima.

Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track