(FOTO) UŽASNI DETALJI UBISTVA SRPKINJE (26) U AUSTRIJI: Dženifer Vasić živa bačena u reku!
Foto: Printscreen Krone.at

svekar glavnoosumnjičeni

(FOTO) UŽASNI DETALJI UBISTVA SRPKINJE (26) U AUSTRIJI: Dženifer Vasić živa bačena u reku!

Austrija -

Ubistvo Dženifer Vasić (26) poreklom iz Srbije , čije je telo u aprilu pronađeno u austrijskom mestu Kirhbihlu u reci In još uvek nije sasvim rasvetljeno.

Posle tri meseca stigli su rezultati obdukcije koju su uradili lekari u Gracu koji su utvrdili da je nesrećna žena još bila živa kada je bačena u reku. Na žalost tačan uzrok smrti nije moga da se utvrdi zbog stanja tela koje je u vodi provelo skoro 60 dana.

foto: printscreen facebook

Međutim sada na institutu Ludvig-Bolcman u Gracu utvrdili su ispitivanjem sadržaja u plućima i jetri da jeuzrok smrti utapanje, odnosno da je bila živa kad je bačena u reku. Prema pisanju Krone cajtunga glavnoosumjičeni u ovom slučaju je svekar Dženifer V. četrdesetdvogodišnji N.B koji je osumnjičen da je udavio snaju.

Da podsetimo Dženifer je misteriozno nestala 2. februara na putu od posla do kuće. Posle opsežne istrage njen leš isplivao je kod hidroelektrane u Kirhbihlu. Policija je saopštila da je nesrećna žena nastradala pod sumnjivim okolnostima i da je nesrećna žena žrtva nasilnog zločina

Sumnja se da su bračni problem motiv ubistva Dženifer V. Ona je kako se saznalo tokom istrage planirala da napusti muža M. M.koji je imao ljubavnicu, i povede svoje dvoje dece, od 2 i 4 godine, sa sobom. Glavni osumnjičeni svekar (42), koga je policija privela viđen je kako je nesrećnu ženu svojim taksi kombijem pokupio 2. februara posle posla i odvezao ka Briksenu u Taleu.

On tvrdi da je tada Dženi na njen zahtev vozio ka Briksenu i da je ona u jednom trenutku histerično iskočila iz auta. Jedno je sigurno, Nagori R. kupio je dva mobilna telefona i poslao poruku u ime Dženifer V.

"Opet sam se zaljubila, nemoj da me tražiš“, zbog ovoga su svekar i njegov sin glavi osumnjičeni, mada su svi dokazi posredni.

(Kurir.rs/Krone cajtung)

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Skandal! "Beograd na vodi" nas košta 1,3 milijarde evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track