(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO U AUSTRIJI: Hrvat izbo ženu kuhinjskim nožem posle burne svađe
Foto: Youtube/Printscreen

KOMŠIJE ČULE BUKU

(VIDEO) STRAVIČNO UBISTVO U AUSTRIJI: Hrvat izbo ženu kuhinjskim nožem posle burne svađe

Austrija -

Hrvat Dragan K. (44) uhapšen je danas u Austriji zbog ubistva svoje 46-godišnje supruge, takođe Hrvatice. Kako javljaju austrijski mediji, muškarac je došao u posetu svojoj ženi u mesto Bad Šalerbah.

Rano jutros su se posvađali, a on je potom zgrabio kuhinjski nož i izbo je. Iako su komšije pozvale policiju, do njihovog dolaska je već bila mrtva.

komšija Lukas koji je pozvao policiju ispričao je kako je rano jutros oko 6 sati čuo buku.

"Prvo sam pomislio da deca prave buku, često su dolazili ženi u posetu. Ali tada sam je začuo kako viče: 'Upomoć' i odmah sam nazvao policiju", izjavio je.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, a zatekli su beživotno telo 46-godišnje Sarajke K. Njen suprug, Dragan K. uhapšen je i osumnjičen za ubistvo.

"Osumnjičeni se nije opirao. Ipak, istraga ide sporo jer Hrvat jedva govori nemački. Morali smo da ga ispitamo uz pomoć prevodioca", izjavila je portparolka policije Simon Majr-Kiršberger.

Kako piše Krone, prema dostupnim informacijama čini se kako je muž u nedelju došao da poseti ženu. Ona je živela sama u tom stanu od decembra prošle godine, a čini se kako on nije živeo tamo niti je bio prijavljen.

Ipak, u nedelju je došao i prenoćio, a čini se kako je rano u ponedeljak došlo do burne i glasne svađe koju su čule i komšije. Tada je zgrabio nož i nekoliko puta izbo suprugu u stomak.

Kako saznaje Krone, tokom ispitivanja je Dragan K. potvrdio kako su se posvađali zbog razvoda.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track