POTRAGA ZA BEČKIM FANTOMOM: Razbijenom flašom IZBO SRPKINJU I TRUDNICU nasred ulice! Policija objavila njegovu fotografiju i moli građane za pomoć!
Foto: LPD Wien

horor u austrijskoj prestonici

POTRAGA ZA BEČKIM FANTOMOM: Razbijenom flašom IZBO SRPKINJU I TRUDNICU nasred ulice! Policija objavila njegovu fotografiju i moli građane za pomoć!

Austrija -

BEČ - Austrijska policija objavila je fotografiju "Bečkog fantoma" koji je prošle nedelje napao dve žene na ulici u opštini Favoriten, a jedna od njih je trudnica.

Oba napada su se dogodila 16. jula oko 19 sati u ulici Humboldplac. Muškarac starosti oko 25 godina razbijenom flašom najpre je u vrat ubo jednu Srpkinju (40). Žena je teško povređena i za dlaku je izbegla smrt.

Samo nekoliko minuta kasnije napao je drugu ženu jednu trudnu Sirijku (21). Nju je razbijenom flašom ubo u grudi. Trudnica se srušila, oblivena krvlju.

Obe žene su zadobile teške povrede, ali se posle operacije oporavljaju, a beba trudnice se oseća dobro i van životne opasnosti je.

Napadač je pobegao i policija još traga za njim. Prema opisu policija je napadača pronašla na snimcima sigurnosnih kamera. Rradi se o crnokosom muškarcu visokom oko 1,75 metara, koji je na sebi u vreme napada imao crvenu majcu.

Policija je posle prikupljenih izjava žrtava i svedoka objavila i njegovu fotografiju i moli građane za pomoć. Svi koji prepoznaju napadača ili imaju neke informacije o njemu mogu da se jave na broj kriminalističke policije 01 / 313-10-33800.

Kurir.rs/krone.at

Foto bečka policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track