Najnovije vesti

PREKLAO ŽENU PRED DECOM: Bivši fudbaler brutalno ubio Gabrijelu (42) zbog LJUBOMORE! Krvavi početak godine u Austriji
Foto: Printscreen Oe24.at

HOROR

PREKLAO ŽENU PRED DECOM: Bivši fudbaler brutalno ubio Gabrijelu (42) zbog LJUBOMORE! Krvavi početak godine u Austriji

Austrija
19:54h

Nažalost i ova godina u Austriji je započela krvavim zločinom. U Ibsu na Dunavu (Donja Austrija) u sredu uveče Austrijanac rumunskog porekla na smrt je izbo svoju dugogodišnju partnerku Rumunku Gabrijelu P. (42) 

U vreme brutalnog zložina u stanu je bio njihov zajednički sin (16) koji je i prijavio zločin i osamnaestogodišnja ćerka ubice iz prethodne veze. Ubica je austrijsko državljanstvo dobio 1999. godine, a nekada je bio fudbaler kao i njegov brat koji je danas poznati trener i lovac na fudbalske talente. 

On i Gabrijela su živeli u dugogodišnjoj vanbračnoj zajednici i već neko vreme su renovirali porodičnu kuću. Komšije kažu da ništa nije slutilo na tragediju, da su radili zajedno u istoj firmi i da su često zajedno šetali psa. 

Ubica je uhapšen u kući i u početku je odbujao da da izjavu, ali je posle više sati ipak priznao zločin. On je rekao da je Gabrijelu preklao zbog ljubomore. Međutim nije jasno da li je to uradio zato što je sumnjao da ga vara ili zato što je nameravala da ga ostavi zbog.

foto: Printscreen Heute.at/ Matthias Lauber

Ovo je prvo ubistvo žene u  2020. godini kojim se nastavlja krvava serija. Naime u  Austriji je prošle godine ubijeno čak 34 žene. Prošlogodišnji januar Austrijanci će pamtiti jer je bilo pet ubistava. U Donjoj Austriji ubijene su čak četiri žene, a jedna žena je ubijena u Beču.

U Amštetenu 8. januara suprug je sa 38 uboda nožem usmrtio svoju suprugu, dan kasnije takođe nožem ubijena je žena 50) na marketu Krambah.

U Viner Nojštatu u parku, 13. januara pronađeno je tijelo Manuele K. (169) koju je zadavio njen bivši dečko Sirijac Jazan A. Dva dana kasnije u Beču brat (21) je ubio nožem svoju sestru (25) na glavnoj železničkoj stanici…

Kurir.rs/V.S.

Foto printscreen oe24.at

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...