KO ZNA KOLIKO JE ŽRTAVA IMAO: Silvio S. kriv i za nestanak male Inge (5)?
Foto: Printscreen Youtube

Monstrum iz Nemačke

KO ZNA KOLIKO JE ŽRTAVA IMAO: Silvio S. kriv i za nestanak male Inge (5)?

Planeta -
Tek što je nedavno priznao ubistvo dva dečaka, policija sumnja da je ovaj muškarac odgovoran i za još jedan slučaj

Nemačka policija istražuje i treći slučaj otmice u koji bi mogao da bude umešan Silvio S. koji je dosad priznao ubistvo dvojice dečaka, Mohameda (4) i Elijasa (6).

Inga (5) je nestala 2. maja. Ona nije izašla iz šume kod gradića Stendal gde je tražila drva za ogrev. Oko 1.000 ljudi pretraživalo je područje, ali je dosad nisu našli. Bila s roditeljima, braćom i sestrama u poseti Vilhelmshofu. Tamo se nalazi dom za nepokretne, a Inga je s ostalom decom u 18.15 sati otišla na ivicu šume da skupi drva.

U 19.45 roditelji su primetili da je dugo nema. Objavljeni su plakati i ponuđena je nagrada od 25.000 evra. Tragovi su vodili u Brandenburg i Berlin, ali bez uspeha.

Silvio S. (32) uhapšen je u četvrtak. Mohameda je oteo u Berlinu 1. oktobra, seksualno ga je zlostavljao i naredni dan ubio. Priznao je i da je ubio Elijasa koji je nestao u julu u Potsdamu.

U petak je policija u mestu Lukenvald na jugu savezne pokrajine Brandenburg tražila telo malog Elijasa. Našli su ga zakopanog u jednom vrtu u naselju koje je 20-ak kilometara udaljeno od njegovog mesta stanovanja.

Odneli su telo na obdukciju. Policija je zaključila da Silvio nije delovao na samo jednom mestu i da je moguće da je prešao oko 180 kilometara kako bi iz mesta stanovanja stigao do Stendala gde je nestala i mala Inga, piše Bild.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track