Prste da poližeš
Puding torta

Sastojci:
♦ 1 veće pakovanje piškota
♦ 7 dl soka od jagoda
♦ 2 pudinga od jagoda
♦ 18 kašika šećera
♦ 1 margarin
♦ 3 pudinga od vanile
♦ 1 l mleka
♦ 100 g čokolade
♦ 2 kesice šlaga
Priprema:
U 5 dl soka od jagoda skuvati razmućen puding od jagode sa 6 kašika šećera. U kalup za tortu poređati piškote umočene u sok, pa ih preliti vrućim pudingom.Skuvati mleko sa 12 kašika šećera i dodati razmućen puding od vanile.
U posudi dobro umutiti margarin i uz neprestano mešanje dodavati mu ohlađen puding. Fil naneti preko pudinga od jagoda i odozgo preliti istopljenom čokoladom. Šlag umutiti prema uputstvu sa kesice i njime premazati celu tortu.