RAZVRATNA PROFESORKA: Dve godine bila u vezi sa maloletnim učenikom!
Foto: Profimedia

Slučaj koji je šokirao sloveniju

RAZVRATNA PROFESORKA: Dve godine bila u vezi sa maloletnim učenikom!

Region -

MARIBOR - Bivša profesorka u jednoj srednjoj školi u Mariboru osuđena je na godinu dana zatvora uslovno, jer je održavala intimne odnose s tada maloletnim učenikom.

Učenik je kažnjen jer je ucenjivao profesorku, objavio je mariborski dnevni list Večer. Za ljubavnu vezu između učenika i profesorke slovenačkog jezika procurila je u javnost prošle godine, a navodno je trajala pune dvije godine. Roditelji učenika su na njegovo insistiranje sve prijavili školi i policiji, pa je profesorka dobila otkaz i krivičnu prijavu.

Za seksualni odnos sa maloletnom osobom starijom od 15 godina slovenački zakon predviđa kaznu od jedne do deset godina zatvora. Na godinu dana zatvora kažnjen je i učenik koji je u međuvremenu postao punoletan. Čini se da u aferi koja je sada dobila sudski epilog nije bio samo žrtva pohotne profesorke već je iskoristio vezu sa njom da je ucenjuje.

Na sudu je priznao da je pretio da će obelodaniti njihovu vezu i time je ucenjivapo, pošto su već prekinuli vezu. Oboje su na suđenju priznali krivicu, i jedno drugom se izvinili zbog nastalih neprijatnosti.

Kurir.rs/jutarnji.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track