HRVATICU SKUPO KOŠTALA LJUBAV CRNOGORCA: Posle dopisivanja i susreta, Rožajac je ucenjivao kompromitujućim slikama!
Foto: Profimedia, Foto: Profiemdia

TRAŽIO 22.000 EVRA

HRVATICU SKUPO KOŠTALA LJUBAV CRNOGORCA: Posle dopisivanja i susreta, Rožajac je ucenjivao kompromitujućim slikama!

Region -

Upoznavanje i dopisivanja preko Fejsbuka, a zatim i intimno druženje u jednom hotelu u Tivtu, skupo su koštali državljanku Hrvatske B. Z. (66) iz Pule.

Doduše, Fejsbuk i primorske avanture presešće i Rožajcu N. T. (61), koji je u Osnovnom sudu u ovom gradu osuđen na osam meseci zatvora zbog krivičnog dela ucene u produženom trajanju.

On je u više navrata kompromitujućim fotografijama ucenjivao svoju prijateljicu sa Fejsbuka B. Z .(65) iz Pule, pišu Novosti. Osim zatvorske kazne, N. T. će državljanki Hrvatske morati da isplati u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude iznos od 6.500 evra, koje je u nekoliko navrata uspeo da iznudi, čime je stekao protivpravnu imovinsku korist.

"Ljubav" je, bar kako je mislila Puljanka, planula posle nekoliko meseci aktivnog "kuckanja". Gospođa iz Pule je prihvatila poziv zavodnika iz Rožaja i nekoliko puta doputovala u Tivat, gde su provodili po nekoliko dana, sve o trošku gospođe, koja je tvrdila da je N. T. bio siromašan pa je želela da ga tako poštedi troškova.

Sve se promenilo u julu prošle godine, kada je N. T. na "Fejsbuku" ostavio svojoj prijateljici poruku da mu hitno pošalje 2.000 evra. U protivnom, pripretio je, "njene kompromitujuće fotografije koje je posedovao u svom telefonu objaviće na internetu".

Odgovoreno mu je uplatom na račun od 1.000 evra. U septemrbu je prema Puli "otišao" još jedan zahtev. Ponovo sa istom pretnjom i zahtevom za isplatu 2.000 evra. Puljanka je ispunila i taj zahtev, a potom je posle samo nedelju dana N. T. tražio da mu uplati još 3.500 evra. U strahu od blamaže, pred sinom, rodbinom i prijateljima, ona je pristala i na tu ucenu i pare uplatila. A ljubavnik iz Rožaja, dan kasnije, novac je podigao u banci.

Kada su apetiti Rožajca porasli i kada joj je stigao zahtev da mu uplati još 22.000 evra, gospođa iz Pule je otišla u tamošnju policiju, koja je sve prosledila tužilaštvu, a ono stupilo u kontakt sa kolegama iz Crne Gore. Vrlo brzo, cela stvar je počela da se raspetljava, pa se tako saznalo za dva susreta "fejsbuk ljubavnika" u Tivtu, ali i za to da je Puljanka znala za neke od mnoštva fotografija koje je Rožajac napravio, ali je tvrdila da nije znala za one, kao ni video-materijal, krišom napravljen dok su bili u ljubavnom zanosu.

foto: Profimedia

Montirao film?

Oštećena je tvrdila i da je njen "prijatelj", Romeo iz Rožaja pretio da će montirati film sa njihovih "druženja" i postaviti ga na sajtove specijalizovane za tu "problematiku". Kako je tvrdila Puljanka koju je, kako će se ispostaviti, želja za avanturom dovela na "Fejsbuk", N. T., je krišom iz njenog telefona izvadio i telefonski broj njenog sina, čime je posle "mahao" u porukama, nakon čega je ona posećivala bankarske šaltere, šaljući "otkup" u Crnu Goru.

Kurir.rs/ Novosti.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track