(VIDEO) NOVI PUTNIK KROZ VREME JE IZ DRŽAVE BIVŠE JUGOSLAVIJE: David tvrdi da je išao u 45. vek i evo kako se živi u budućnosti!
Foto: Printscreen/ Youtube

INSPIRIŠE GA NIKOLA TESLA

(VIDEO) NOVI PUTNIK KROZ VREME JE IZ DRŽAVE BIVŠE JUGOSLAVIJE: David tvrdi da je išao u 45. vek i evo kako se živi u budućnosti!

Region -

Neverovatna tvrdnja muškarca iz Slovenije zaintrigirala je regionalnu javnost, pošto je ispričao da je "vremenski putnik", odnosno da je putovao kroz vreme u više navrata, čak do 45. veka.

David tvrdi da je putovao u godine između 4001. i 5000. kao da je na ta putovanja odlazio kako bi upoznao ljude koji razumeju kako funkcioniše putovanje kroz vreme. Dodao je i da je inspirisan Nikolom Teslom.

Rekao je kako je pre 8 godina počeo da gradi vremensku mašinu, te da se susreo s mnogim drugim "vremenskim putnicima" širom sveta, koji su mu pomogli da napravi svoj uređaj.

"Tokom istraživanja prošao sam ceo svet i našao činjenice. Upoznao sam osobu koja je imala ranu na glavi od laserskog oružja. Druga osoba pokazala mi je fotografiju iz 35. veka. U Francuskoj sam sreo čoveka koji je čak napravio vremensku mašinu. Rekao mi je da je mašinu napravio pre tri godine, te da je od tada putovao samo 40 puta", kazao je David.

Dodao je kako mašina može da izazove mnogo bola njegovom telu i da mu je jednom ostavila ranu na glavi. Kako je ispričao, mašina mu dozvoljava da putuje samo u budućnost, ali mu je omogućeno da svedoči nekim prilično zapanjujućim stvarima.

"Prvo putovanje sa mojom mašinom tajalo je 20 sekundi. Onda sam počeo da produžavam vreme i video sam mnogo zanimljivih stvari. Čak sam video i vanzemaljce koji žive među nama. Komunicirao sam sa ljudima iz budućnosti. Želeo sam da prenesem činjenice, ali sam shvatio da da moj pronalazak može doneti štetu i zlo", utvrdio je David.

Kako tvrdi, video je zgrade sa više od 500 spratova i leteće automobile. Ipak, u njegovoj priči postoji mnogo nedoslednosti, jer pošto je rekao da je posetio 45. vek, dodao je kako njegovom mašinom može putovati samo do 38. veka.

Kurir.rs/ Radio Sarajevo

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track