ŠOK! POSLANIK UKRAO SENDVIČ, PA PRIZNAO SVE I DAO OSTAVKU: Otvorio dušu pred kolegama, otkrio im svaki detalj (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

MAZNUO KLOPU

ŠOK! POSLANIK UKRAO SENDVIČ, PA PRIZNAO SVE I DAO OSTAVKU: Otvorio dušu pred kolegama, otkrio im svaki detalj (VIDEO)

Region -

Darij Krajčič iz vladajuće Marjan Šarec Liste (LMŠ) u Sloveniji podneo je danas ostavku na mesto poslanika nakon što je u parlamentu ispričao kako je ukrao sendvič.

Krajčič (54) je izjavio da je izašao iz parlamenta da bi kupio sendvič i da je čekao nekoliko minuta dok su tri prodavaca razgovarala ne obraćajući pažnju na njega, preneo je STA.

To ga je, kako je rekao na sednici Odbora za poljoprivredu, navelo da "proveri sistem kontrole ukoliko se nešto uzme iz radnje".

"Izašao sam i niko nije pošao za mnom, niko nije vikao", rekao je Krajčič i dodao da je to bio prvi put da je uradio tako nešto.

Obraćajući se danas novinarima, potpredsednik LMŠ Brane Golubović izjavio je da je Krajčičevo delo "neprihvatljivo, pa je za njega preuzeo odgovornost i sam podneo ostavku".

Golubović je rekao da je Krajčič, za koga je naveo da je stručnjak i dobra osoba, zažalio zbog incidenta i da se zbog toga izvinio.

Krajčič nije prisustvovao današnjoj konferenciji za novinare, ali je u izjavi za POP TV ranije danas rekao da žali zbog incidenta koji, kako je rekao, nije bila krađa već društveni eksperiment.

On je, inače, kasnije platio sendvič.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track