Najnovije vesti

DRITAN ABAZOVIĆ O SLEDEĆIM POTEZIMA PREDSEDNIKA CRNE GORE: Opstrukcija može biti, ali je važnija volja građana!
Foto: Kurir/Vijesti

direktno

DRITAN ABAZOVIĆ O SLEDEĆIM POTEZIMA PREDSEDNIKA CRNE GORE: Opstrukcija može biti, ali je važnija volja građana!

Region

Dritan Abazović,lider koalicije "Mir je naša nacija" najveće iznenađenje izbora u Crnoj Gori nema dilemu ko je kriv za napad u Pljevljima.

"Ja sam video rukopis policije u Pljevljima. Policiju optužujem. Veselina Veljovića optužujem", istakao je Abazović u emisiji načisto na Tv Vijesti.

"Meni je mnogo drago što smo svi osudili napade. Pozivam sve građane na mir i toleranciju, jedino kome odgovaraju tenzije, to je odlazeći režim. U Pljevljima sam video da se bošnjački narod uplašio".

"Javno pitam moje Ulcinjane, koliko je vas otišlo zbog prosrpske opozicije, a koliko zbog Milovog režima? Pozivam vrh DPS-a, da ne pokušavaju da na incidentima gurnu dodatno Crnu Goru".

"Stvaranje građanskog društva, koje nije stvoreno 14 godina, je naša obaveza. Mi smo pobedili nekoga ko je u percepciji svih u regionu bio nepobediv", poručio je Dritan.

"Ovo je istorijska stvar za Crnu Goru. Imamo predsednika iz druge partije koja je doživela poraz. Gospodin Đukanović je od nedelje postao totalno nebitna politička ličnost i to je dobro", rekao je Abazović.

"Ja mislim da opstrukcija može biti, ali sve je to manje važno u odnosu na volju građana. Mi smo njega dobili na izborima koje je on organizovao", kazao je Abazović.

On je pohvalio stavove Krivokapića i smatra da je važno je da prihvaćen koncept ekspertske vlade. Nova vlada mora da se ponaša suprotno u odnosu na staru. Nema revanšizma niti partijskog militarizma.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...