HOROR U CELJU Srednjoškolac zbog jednice iz matematike makazama napao nastavnicu!
Foto: Youtube/Printscreen

Preselo joj ispitivanje

HOROR U CELJU Srednjoškolac zbog jednice iz matematike makazama napao nastavnicu!

Region -

U Školskom centru Celje učenik je napao učiteljicu makazama. Prema nezvaničnim informacijama, incident se navodno dogodio tokom usmenog ispitivanja na času matematike.

Kako je za 24ur.com rekao Mojmir Klovar, direktor Školskog centra Celje, radi se o maloletnom učeniku koji je navodno napao učiteljicu zbog neslaganja sa ocenom. Ostali učenici su odmah pritekli u pomoć učiteljici. Škola je o incidentu obavestila policiju. Klovar je rekao i da učenik nije smatran problematičnim do današnjeg incidenta.

Nakon događaja, nastavnik je preventivno pregledan u Urgentnom centru Celje.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o učeniku prve godine koji je na usmenom ocenjivanju na časovima matematike dobio nedovoljnu ocenu. Učenik je trebalo da koristi makaze sa tupim vrhom, pa je profesoru samo naneo ogrebotine.

Policija je retka jer je u incident umešan maloletnik. Oni su samo potvrdili da su jutros obavešteni da je maloletni učenik lakše povredio nastavnika u jednoj od srednjih škola u PU Celje. Policajci su obavili razgovore sa učesnicima i nastavljaju sa prikupljanjem informacija.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track