SPECIJALNI TRETMAN: Izetbegovića iz Predsedništva spasavali pripadnici FUP!
Foto: Http://nap.ba/

VRAĆAJU USLUGU

SPECIJALNI TRETMAN: Izetbegovića iz Predsedništva spasavali pripadnici FUP!

Bosna i Hercegovina -
Članove Predsedništva inače obezbeđuju pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tela, ali je u slučaju Bakira Izetbegovića napravljen izuzetak

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije juče su raspoređeni oko i u samoj zgradi Federalnog parlamenta kako bi osigurali zgradu tokom sednice Doma naroda i protesta zbog Zakona o radu.

Posebno zaduženje da čuva člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, dobio je visoki službenik FUP-a Zoran Čegar, od svog šefa Dragana Lukača, piše bh. novinska agencija Patria. Treba podsetiti da članove Predsedništva obezbeđuju pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tela, ali Čegar je juče dobio poseban zadatak da isprati Izetbegovića na sigurno.

Na fotografiji koju je dobila agencija Patria vidi se da je po izlasku iz zgrade Predsedništva BiH Izetbegovića dočekao Čegar, koji se nakon što je otpratio Izetbegovića na sigurnu lokaciju, ponovo vratio pred zgradu Federalnog parlamenta i tu ostao.

Ovakav specijalni tretman Izetbegović je dobio od svog savetnika i ministra unutrašnjih poslova Aljoše Čampare i direktora Dragana Lukača kao znak zahvalnosti što je Lukač, iako po radnom stažu penzioner, ostao na čelu FUP-a zahvaljujući upravo lobiranju braće Čampara i uz odobravanje samog Izetbegovića, piše Patria.

(Patria)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track