RANJEN VLASNIK LANCA FIS: Pero Gudelj pogođen u glavu, sumnja se na samoubistvo
Foto: Printscreen Yt

Pronađena i oproštajna poruka

RANJEN VLASNIK LANCA FIS: Pero Gudelj pogođen u glavu, sumnja se na samoubistvo

Bosna i Hercegovina -
Gudelj je pronađen oko 13.30 sati na lokalnom putu u mestu Krčevina kod Viteza s vidljivim povredama glave, nanetim iz vatrenog oružja

VITEZ - Vlasnik trgovačkog lanca FIS Vitez Pero Gudelj, dugi niz godina jedan od najuspešnijih privrednika u Bosni i Hercegovini, ranjen je danas u glavu, a za sada nema informacija o težini povreda, javlja Fena. Kako saznaje Federalna televizija, na mestu gde je pronađen Gudelj zatečeno je i pismo, tako da postoje sumnje da se radi o samoubistvu. Takođe, spominje se i razvod bračnog para Gudelj i nagađa se da je to bio jedan od razloga.

Kako navodi agencija, Gudelj je pronađen oko 13.30 sati na lokalnom putu u mestu Krčevina kod Viteza s vidljivim povredama glave, nanetim iz vatrenog oružja. Odmah je prebačen u u bolnicu "Fra Mate Nikolić" u Novoj Biloj, a policija na mestu događaja nastoji da utvrdi kako je došlo do ranjavanja.

Lekari Kliničko-univerzitetskog centra Sarajevo bore se za život biznismena. Gudelj je operisan, ali se i dalje nalazi u životnoj opasnosti. "Stanje pacijenta izuzetno je teško i životno je ugrožen. Trenutno se nalazi na operaciji na odeljenju neurohirurgije. Lekari čine sve što je u njihovoj moći da spasu njegov život", izjavila je portparolka UKC-a Muamera Šehić.

Prema nezvaničnim informacijama Gudelj se u momentu ranjavanja vozilom kretao prema svojoj farmi, a pronađen je nekoliko metara od svog automobila. Ranjenog su ga pored automobila zatekli policija i ekipa hitne pomoći i prevezli u bolnicu u Novoj Biloj, gde mu je ukazana prva pomoć, a potom je prebačen u sarajevsku bolnicu. Direktor bolnice u Novoj Biloj, Velimir Valjan, rekao je da je Gudelj bio pri svesti kada je primljen, ali da je zbog težine povrede morao biti uspavan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track