O OVOME PRIČA SARAJEVO: Dezodorans se devojci zaglavio u vagini i mora pod nož!
Foto: Profimedia

PUKLA BRUKA

O OVOME PRIČA SARAJEVO: Dezodorans se devojci zaglavio u vagini i mora pod nož!

Bosna i Hercegovina -
Ginekolozi upozoravaju da predmeti koji nisu namenjeni za samozadovoljavanje, a dospeju slučajno ili namerno u spolni organ toku masturbacije, mogu dovesti do ozbiljnih povreda

SARAJEVO - U Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu (UKCS) u noći sa subote na nedelju primljena je devojka kojoj se u vagini zaglavio dezodorans, saznaje "Dnevni avaz".

Lekari su pokušali da izvuku "strano telo", i da sve bude diskretno, međutim i pored svih napora to im nije pošlo za rukom. Devojka je morala da bude zadržana u bolnici, a bruka je pukla. Osim što je pretrpela sramotu, ona će morati da bude podvrgnuta i operativnom zahvatu, potvrdio jedan od njenih poznanika.

U KUM i Klinikci za ginekologiju i akušerstvo UKCS-a, nisu želeli ništa da kažu o ovom nesvakidašnjem slučaju. Ni u privatnim sarajevskim ginekološkim ordinacijama nisu bili raspoloženi da govorei o tome jesu li imali i slične intervencije. Ovakvi slučajevi međutim nisu retkost u svetu, pa ni kod nas, a pacijenti mogu imati ozbiljne posledice.

Ginekolozi upozoravaju da predmeti koji nisu namenjeni za samozadovoljavanje, a dospeju slučajno ili namerno u spolni organ toku masturbacije, mogu dovesti do ozbiljnih povreda.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track