(FOTO) VELIKA AKCIJA SPECIJALACA U VISOKOM: Uhapšeno 15 dilera droge i oružja
Foto: Printscreen Nezavisne.com

Udar na organizovani kriminal

(FOTO) VELIKA AKCIJA SPECIJALACA U VISOKOM: Uhapšeno 15 dilera droge i oružja

Bosna i Hercegovina -
Opštinska načelnica Visokog Amra Babić zatražila je pomoć policije i tužilaštva pošto su se u ovoj opštini u samo nekoliko dana desila dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, pokušaji ubistva...

VISOKO - Na širem području opštine Visoko danas je uhapšeno 15 osoba koje se dovode u vezu sa zloupotrebom droge, nedozvoljenim držanjem vatrenog oružja, municije i eksplozivnih sredstava, kao i drugih krivičnih dela, javlja agencija Fena.

U opsežnoj zajedničkoj akciji Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona i Kantonalnog tužilaštva, od 15 uhapšenih devetoro je privedeno u prostorije Policijske uprave u Zenici.

Tokom akcije obavljaju se pretresi na više lokacija na području Visokog i preduzimaju operativne i istražne aktivnosti, kao i hapšenja osoba koje se dovode u vezu sa krivoičnim delima. Policija je tokom pretresa pronašla mnogo materija i stvari koji se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i izvršenjem više teških krivičnih dela koja su počinjena na području Visokog

Foto printscreen nezavisne.com

Kako saznaje "Avazov" portal, od 15 uhapšenih osoba do sada ih je devet privedeno u prostorije MUP-a ZDK u Zenici.

Posle brojnih ekscesa, tokom kojih su se desila dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, više pljački, pokušaji ubistva i drugih kriminalnih radnji, opštinska uprava Visokog je pre nekoliko dana zatražila pojačanje policijskih aktivnosti koje su danas i realizovane u širem obimu.

Pratite KURIR i na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track