NAPREDAK: Pero Gudelj se probudio posle 8 dana
Foto: Youtube Pt

Sledi oporavak

NAPREDAK: Pero Gudelj se probudio posle 8 dana

Bosna i Hercegovina -
Pacijent je budan i reaguje na komande doktora, ali s obzirom na težinu povrede još uvek ne možemo reći da je van životne opasnosti, kažu u sarajevskom Kliničkom centru

SARAJEVO - Zdravstveno stanje Pere Gudelja, biznismena i vlasnika lanca trgovina FIS koji je prošle nedelja u Vitezu pronađen sa ustrelnom ranom glave, mnogo je bolje nego prethodnih dana. Gudelj se, kako je potvrđeno u Kliničkom centru u Sarajevu probudio te je njegovo zdravstveno stanje trenutno stabilno.

"Pacijent je budan i reaguje na komande doktora, ali s obzirom na težinu povrede još uvek ne možemo reći da je van životne opasnosti, pa je još uvek pod stalnim nadzorom lekara Klinike za neurohirurgiju", kazala je Muamera Šehić, portparol Univerzitetsko kliničkog centra u Sarajevu.

Ovakva poboljšanja u procesu oporavka povređenog Gudelja su izuzetno važna i veliki korak ka njegovom potpunom izlečenju. Ipak, Gudelj će do daljeg ostati na odeljenju intenzivne nege, prenosi Klix.ba

Podsećamo, on je pre osam dana u mestu Krčevine kod Viteza pronađen sa ustrelnom ranom u predelu glave. Bio je nedaleko od svog automobila, a pokraj njega je pronađen pištolj i oproštajno pismo. Upravo zbog toga pretpostavlja se da je Gudelj pokušao da izvrši samoubistvo, ali za konačnu potvrdu ove pretpostavke još uvek se iščekuje veštačenje parafinske rukavice koju radi MUP Kantona Sarajevo.

Pratite KURIR i na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track