BOSANSKI BIZNISMEN SE OPORAVLJA: Pero Gudelj priča s lekarima, deca ga redovno posećuju!
Foto: Printscreen BN

Sve bolje i bolje

BOSANSKI BIZNISMEN SE OPORAVLJA: Pero Gudelj priča s lekarima, deca ga redovno posećuju!

Bosna i Hercegovina -
Budan je, reaguje na komande lekara, a na njihova pitanje odgovara kratko i razgovetno, kažu u UKC Sarajevo

SARAJEVO - Zdravstveno stranje vlasnika trgovačkog lanca "FIS" Pere Gudelja, koji se leči na intenzivnom odeljenju Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo (UKCS), konstantno se poboljšava.

Portparol UKCS Muamera Šehić kaže da je stanje poznatog bh. biznismena trenutno stabilno. Budan je, reaguje na komande lekara, a na njihova pitanje odgovara kratko i razgovetno.

- Možemo reći da mu je stanje u odnosu na protekle dane dosta bolje i iskreno se nadamo njegovom potpunom oporavku - istakla je Šehić.

Ona je dodala da će Gudelj ostati na intenzivnom odeljenju Klinike za neurohirurgiju, jer se još uvek ne može reći da je van životne opasnosti s obzirom na vrstu i težinu povreda. Gudelja, koji je probudio pre tri dana, svakodnevno posećuje deca.

Podsetimo, Gudelj je 10. augusta pronađen na lokalnom putu u mestu Krčevina kod Viteza s vidljivim povredama glave, nanesenim vatrenim oružjem.

Nakon samoranjavanja, podvrgnut je izuzetno složenom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju UKCS-a, koji je trajao punih sedam sati. Operacija je poverena lekarskom timu na čijem je čelu bio specijalista neurorirugije dr Mersad Baručija.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track