BIZARNA KRAĐA KOD TESLIĆA: Ukrao čoveku magarca sa livade!
Foto: Marina Lopičić

Neverovatno

BIZARNA KRAĐA KOD TESLIĆA: Ukrao čoveku magarca sa livade!

Bosna i Hercegovina -
Magarac je zaostao iza stada jer je pasao travu. Miloš je video da u blizini nema čobanina, parkirao svoj "tamić", uveo životinju ispod cerade i odvezao je kući u Đuliće, kaže izvor blizak istrazi

TESLIĆ - Miloš S. (51) iz Teslića osumnjičen je da je na lokalnom putu u mestu Kamenica kod Teslića ukrao magarca čobanina Semira Tutnjevića.

Izvor blizak istrazi ispričao je "Glasu Srpske" da je Miloš S., upravljajući kamionom marke TAM na lokalnom putu u Kamenici kod Teslića, naišao na stado ovaca uz koje je išao magarac.

"Magarac je zaostao iza stada jer je pasao travu. Miloš je video da u blizini nema čobanina, parkirao svoj "tamić", uveo životinju ispod cerade i odvezao je kući u Đuliće kod Teslića" - kazao je izvor blizak istrazi.

Kad je video da nema magarca, čobanin je krađu prijavio policiji u Tesliću koja je životinju ubrzo pronašla u zaseoku Đulići.

"Magarac je pronađen kod Miloševe kuće i nakon toga vraćen njegovom vlasniku", rekao je isti izvor.

Čobanin Semir Tutnjević je kod Kamenice čuvao stado ovaca, a magarac mu je služio da nosi teret kada ide na teren.Inače, magarci se prodaju pod ceni od 750 do 1.200 evra po grlu.

(Glas Srpske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja