(FOTO) SEKS UŽIVO USRED SARAJEVA: Vodili ljubav u žbunju, pa mirno odšetali svako na svoju stranu!
Foto: Nezavisne Novine

Građani zgroženi

(FOTO) SEKS UŽIVO USRED SARAJEVA: Vodili ljubav u žbunju, pa mirno odšetali svako na svoju stranu!

Bosna i Hercegovina -
Nakon što su obavili seksualni čin, muškarac i žena su mirno odšetali, žena u pravcu sarajevskog naselja Pofalići, a muškarac je zaustavio taksi i otišao u nepoznatom pravcu

SARAJEVO - Dvoje ljubavnika koji je juče sablaznio veliki deo javnosti nakon što su objavljene fotografije kako se žestoko seksaju u šipražju u sarajevskom naselju Grbavica, mirno je odšetao s "mesta zločina" , iako su ih građani upozorili da su primećeni i da je možda neprimereno da svoje strasti zadovoljavaju na mestu gde ih mogu videti drugi ljudi.

Nakon što su obavili seksualni čin, muškarac i žena su mirno odšetali, žena u pravcu sarajevskog naselja Pofalići, a muškarac je zaustavio taksi i otišao u nepoznatom pravcu.

Foto: Nezavisne novine
Foto: Nezavisne novine

Kako javljaju bh. mediji, reč je o paru koji godinama praktikuje seks na ovom mestu i ovo nije prvi put da ih građani fotografišu i šalju fotografije medijima.

Inače, u poslednja dva dana ovo je bio već drugi slučaj da su parovi fotografisani tokom seksualnog čina na javnom mestu. Najpre u Mostaru u gradskom parku, a zatim i u Sarajevu, u šipražju u naselju Grbavica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track