UBIO MAJKU, BRATA I SNAHU: Trostruki ubica iz Livna posle 2 dana potrage predao se policiji
Foto: Printscreen Avaz.ba

Krvavi pohod

UBIO MAJKU, BRATA I SNAHU: Trostruki ubica iz Livna posle 2 dana potrage predao se policiji

Bosna i Hercegovina -
Anto Niče, koji se sumnjiči da je nožem ubio svoju majku, brata i njegovu ženu predao se policiji pošto je posle trodnevne potrage lociran u jednoj kući gde se krio

LIVNO - Anto Niče, osumnjičeni za brutalno trostruko ubojstvo u selu Suhače nadomak Livna predao se jutros livanjskoj policiji.

Kako je kazao Ivica Vrdoljak, iz MUP-a Livanjskog kantona, Niče se bez ikakvog otpora jutros u osam sati predao policiji i to nakon što je lociran u jednoj kući.

Niče će danas biti saslušan u policijskim prostorijama.Izašao iz zatvora pa ih sve pobio.

Za Ničeom se tragalo od petka nakon što je u krvavom pohodu ubio svoju majku Lucu, a potom snahu Sandru, koja je inače iz Šibenika, te brata Matka.

Niče je majku usmrtio na spratu porodične kuće, gde je s njom živeo. Gluvonemi i brat Matko i njegova supruga u to vreme bili su u kupovini, a kada su se vratili u prizemlje, u kom su stanovali, na njih je nasrnuo Ante. Iako je Hitna stigla brzo na mesto zločina, mogli su samo utvrditi kako su ubičina majka i svastika umrle. Teško ranjenog brata Matka hitna pomoć prevezla je u Županijsku bolnicu u Livnu. Od tamo su s njim krenuli za splitsku bolnicu, ali Matku nije bilo pomoći, on je umro u vozilu Hitne.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track