(FOTO) KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Meldijani (14) se od ponedeljka gubi svaki trag!
Foto: Printscreen Avaz.ba

Porodica moli za pomoć

(FOTO) KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Meldijani (14) se od ponedeljka gubi svaki trag!

Bosna i Hercegovina -
Četrnaestogodišnja Meldijana Skomorac iz Gradišća kod Zenice otišla je od kuće u ponedjeljak, i od tada joj se gubi trag. Porodica traga za bilo kakvom informacijom o njoj

ZENICA - Meldijana se nije pojavila u školi, u koju je krenula u farmerkama i belom prsluku. Učenica 9. razreda Osnovne škole "Hasan Kikić" Tetovo nije došla na nastavu u ponedeljak, a u policiji je slučaj zaveden po prijavi 24 sata od nestanka kao „odlazak od kuće“.

"Policijskoj upravi Zenica porodica je prijavila odlazak od kuće malodobne ženske osobe i policija traga, prema dostupnim podacima, za tom osobom, rečeno nam je u MUP-u ZDK.

Članovi njene porodice, koji su nas kontaktirali, kažu da je Meldijana visoka oko 180 santimetara, ima plavu kosu. Navodno su je primetili u naselju Crkvice, što je moguće, jer je porodici preko njenih prijateljica poznato da se u poslednje vreme upoznala sa nekim dečacima koji su iz Crkvica.

Nezvanično, ona je posle porodične svađe izašla iz kuće, ali u porodici kažu da to nije razlog za odlazak i nejavljanje porodici, već sumnjaju na nestanak. Svi koji su je eventualno videli mogu da kontaktiraju najbližu policijsku stanicu, kažu njeni ukućani.

(avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track