MISTERIOZNA SMRT MLADOG SARAJLIJE: Dženana mučki ubio bivši momak njegove devojke?!
Foto: Printscreen FB

Mnogo toga je nejasno

MISTERIOZNA SMRT MLADOG SARAJLIJE: Dženana mučki ubio bivši momak njegove devojke?!

Bosna i Hercegovina -
SARAJEVO - Inspektori MUP-a i dalje istražuju misterioznu smrt Dženana Memića, 22-godišnjaka iz Sarajeva, koji je u ponedeljak preminuo u bolnici od povreda koje je zadobio sedam dana ranije u naselju Ilidža.

Prve policijske informacije su upućivale da je Memića 8. februara u Velikoj aleji na Ildiži udario automobil "ford fiesta" ili "opel korsa" dok se šetao s devojkom i da je tom prilikom zadobio povrede opasne po život.

Vozač je tada, prema tim navodima, pobegao s mesta nesreće, a mladić je u teškom stanju prebačen na Odeljenje neurohirurgije gde je, nažalost, i preminuo. Tek nakon toga u javnost su dospele i informacije da on zapravo nije nastradao u nesreći, nego da ga je brutalno pretukao bivši dečko njegove devojke Alise Mutap koja je, navodno, lakše povređena u istoj “nesreći”.

Ove informacije juče niko nije želeo da potvrdi niti demantuje, iako se uveliko nagađalo o imenima napadača na Memića.

Jedan od njih je, navodno, M. P., a prema tim neslužbenim informacijama, Dženanu su kobne povrede nanesene bejzbol-palicom. Tako je, navodno, zadobio i hematom na glavi od kojeg je kasnije preminuo.

Sumnju na celi slučaj bacile su i kontradiktorne izjave o događaju koje je njegova devojka u više navrata davala u policiji, a koja jučer nije htela da otkrije da li je istraga proširena u odnosu na nove okolnosti i tvrdnje.

Takođe, porodica preminulog mladića nakon njegove smrti nije željela da razgovara s medijima. Ali, kako se spominje, i sami su zbunjeni pričama koje su doprle i do njih, pa iščekuju obdukcijski nalaz kako bi saznali što se zapravo dogodilo njihovu sinu.

Ni obducent Hamza Žujo nije želeo da govori o uzrocima smrti.

Može se samo načuti kako je Memić imao modrice na kolenima, ogrebotine na licu i hematom na glavi, kao i to da je tužitelj zatražio da se iz obližnjeg objekta izuzmu snimke videonadzora.

(Večernji.ba, Foto: Fejsbuk/Dzenan Memic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track