ZLOČIN U VIŠEGRADU: Oklagijom ubio oca!
Foto: Kurir

pretučen na smrt

ZLOČIN U VIŠEGRADU: Oklagijom ubio oca!

Bosna i Hercegovina -
VIŠEGRAD - Višegradska policija uhapsila je B.R., zbog sumnje da je u selu Repuševići ubio svog oca

On je u sredu oko 10 sati Policijskoj stanici Višegrad javio mobilnim telefonom da je njegov otac A. R. (80), dan ranije pao prilikom penjanja na tavan sa drvenih stepenica i preminuo na licu mesta.

Kada su stigli dežurni tužilac i uviđajna ekipa na lice mesta, na podu u porodičnoj kući pronađeno je beživotno telo A. R. sa vidnim povredama glave i ruku. Sestra preminulog, nepokretna starica Z.R., takože je imala vidne krvne podlive.

S obzirom da su na telu preminulog pronađeni tragovi koji nisu ukazivli na povrede pri padu sa visine, i da je u ostavi pronađena oklagija sa tragovima krvi, policija je posumnjala da se radi o ubistvu.

U prisustvu dežurnog tužioca policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Srajevo obavili su razgovor sa B.R., koji je priznao da je u dnevnom boravku porodične kuće više puta drvenom oklagijom udario u glavu svog osamdesetogodišnjeg oca.

Na licu mesta pronađeni su i izuzeti tragovi i dokazi koji će biti poslati na veštačenje. Po naredbi tužioca biće izvršena obdukcija tela posle koje će biti poznat tačan uzrok smrti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track