OTMIČARI LOVE DECU PO SARAJEVU: Pokušali da uvuku dečaka u gepek!
Foto: Reuters

Prate ih kolima

OTMIČARI LOVE DECU PO SARAJEVU: Pokušali da uvuku dečaka u gepek!

Bosna i Hercegovina -

Sarajlija M.A. na svom Fejsbuk profilu upozorio je građane da na lokalitetu sarajevskog naselja Buča Potok tri muškarca u sivom automobilu Tojota karavan zastrašuju decu.

"U nedelju, na području Buča Potoka iznad pumpe HIFA, mog sestrića od 15 godina zaustavio je sivi 'tojota' karavan (u registraciji ima prve brojeve 39...) u kome su bila trojica muškaraca i pokušali su da ga strpaju u gepek. On je počeo da beži, dok je jedan od muškaraca trčao za njim. Srećom, utrčao je kod druga u dvorište i uzeo psa, posle čega su ovi manijaci pobegli", rekao je za Avaz ovaj čovek.

Foto: Printscreen FB
Foto: Printscreen FB

Dodao je da je jedan od muškaraca pošto je njegov sestrić utrčao u dvorište kod druga rekao "Hajde pusti njega, naći ćemo nekog drugog..." .

"U ponedeljak, moj sestrić je dotičnu trojku opet video u istom automobilu kako od kružnog toka na Otoci skreću prema Boljakovom Potoku. Posle ovoga sam saznao da su ta trojica zaustavljala i moju sestričnu od 13 godina na istom lokalitetu dobacujući joj ružne reči iz auta. Ali, moj sestrić i sestrična su nam to sve tek juče ispričali. Danas ćemo otići i u policiju da prijavimo ovaj slučaj. U svakom slučaju putem medija želim da upozorim roditelje da budu oprezni gde puštaju decu", rekao je na kraju razgovora M.A.

(Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track