DETALJI ZLOČINA U VELIKOJ KLADUŠI: Ubio sina jer mu nije dao da troši novac na prostitutke!
Foto: Profimedia

Užas

DETALJI ZLOČINA U VELIKOJ KLADUŠI: Ubio sina jer mu nije dao da troši novac na prostitutke!

Bosna i Hercegovina -

Nezir Šarić (77), koji je iz lovačke puške ubio sina Seada (52) u velikokladuškom naselju Kendići , zadržan je u jednomesečnom pritvoru.

"Imali su probleme koji su kulminirali samo godinu dana posle smrti Nezirove supruge i Seadove majke. Kao i ranije, sin je i nedavno prijavio pretnje oca, ali se ni posle toga očigledno ništa nije dogodilo. Starac ga je usmrtio pa pozvao policiju", prepričavali su rođaci, podsećajući da je Sead s porodicom živeo i radio u Italiji, odakle je pre nekoliko dana došao u posetu rodnom kraju.

Svemu je svedočila i Seadova supruga. Oni su kobnog dana trebali da krenu nazad u Italiju, a Sead je pred polazak ušao u sukob s ocem.

"Sedam dana ranije je prijavio da otac Nezir preti njemu i građevinskom preduzetniku Braci Kendiću. Ali, Nezir je to negirao i policija mu nije oduzela oružje", pričaju meštani.

Dodaju kako je sin Neziru zamerao što je, posle smrti supruge, ušteđevinu trošio na devojke lakog morala. Na jednu od njih Nezir je, navodno, potrošio i novac koji je njegova supruga namenila sinu.

(Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track