DETALJI UBISTVA U PRNJAVORU: Pretio bivšoj ženi danima, da će završiti kao Ksenija Pajčin!
Foto: Printscreen Facebook

ubio je zbog ljubomore

DETALJI UBISTVA U PRNJAVORU: Pretio bivšoj ženi danima, da će završiti kao Ksenija Pajčin!

Bosna i Hercegovina -

PRNJAVOR - Dalibor Gavrić (42) poslednjih nekoliko nedelja konstatno je zvao i slao preteće poruke Milijani Malešević (24). da će ubiti i nju i sebe.

Ovo su izjavili članovi porodice nesretne devojke koji su rekli i da su bili u vezi šest godina i da imaju sina (4), ali da se nikada nisu venčali.

Dalibor Gavrić (42) koji je sinoć u lokalu "Akapulko" kod Prnjavora ubio Milijanu Malešević (24) rekao joj je pre tragedije da će završiti kao Ksenija Pajčin. Već godinama Dalibor maltretira svoju nevenčanu suprugu, a na Fejsbuku joj je pretio. Kada ga je na blokirala, on je otvorio lažni profil.

"Dalibor je bio užasno ljubomoran i zagorčavao joj je život. Ona to više nije mogla da trpi i pre dva meseca je prekinula svaku vezu sa njim, a u međuvremenu je našla novog momka. Međutim, Dalibor to nije mogao da podnese i konstatno je proganjao", rekla je rođaka nesretne devojke. Ona je dodala da je Mila sprečila još veću tragediju, jer kada je videla da ima bombu odvela ga je dalje od kafića "Akapulko“ u kom je bašta bial puna gostiju.

"Uspela je da ga odvede desetak metara od kafića i to je bilo kobno za nju. Tada se začula snažna eksplozija, a ona je samo pala na zemlju i ostala mrtva na licu mesta", ispričala je sagovornica .

On je teško ranjen i smešten je na Jedinicu intenzivne nege UKC Banjaluka. "Nezavisne" saznaju da Gavrić živi u Beču i da je Milijanu stalno proganjao.Dežurni lekar je potvrdio da je Gavrić pretrpeo povrede obe ruke i obe noge i grudnog koša.

Tetka nesrećne devojke ispričala je za Nezavisne novine vidno potresena, da nikada nije mogla da pomisliti da će se sve završiti ovako. Podsećamo, poznatu pevačicu Kseniju Pajčin, maja 2010. godine ubio je momak Filip Kapisoda koji je zatim izvršio samoubistvo. Na mestu tragedije na 20-ak metara od kafića, u asfaltu, nalazi se krater od gelera. U blizini su cveće i sveće, te šokirana rodbina, plač, tuga.

Podsetimo, Dalibor Gavrić (42) je sinoć oko 21 sat na lokalnom putu na Maćinom brdu kod Prnjavora bacio bombu i tom prilikom usmrtio nevenčanu suprugu Milu Malešević (24). Prema nezvaničnim informacijama, Gavrić je sinoć došao u kafić "Akapulko", gdje se posvađao sa Maleševićevom i zatim napustio lokal, a ona je najverovatnije krenula za njim. On je posle toga bacio bombu od koje je ona stradala, a on teško povređen.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track