(VIDEO) DOŠAO IZ AUSTRIJE DA JE UBIJE: Zagrlio je Milijanu i pozvao da popiju kafu, pa bacio bombu!
Foto: Printscreen Facebook

zločin koji je šokirao BIH

(VIDEO) DOŠAO IZ AUSTRIJE DA JE UBIJE: Zagrlio je Milijanu i pozvao da popiju kafu, pa bacio bombu!

Bosna i Hercegovina -

PRNJAVOR - Dalibor Gavrić ispunio je pretnje da će ubiti nevenčanu suprugu tako što je aktivirao bombu.

Došao je u kafić “Akapulko” u kojem je Milijana Malešević radila i posle kraće svađe izašli su iz lokala koji je bio pun gostiju. Udaljili su se desetak metara nakon čega je on aktivirao bombu i ubio je na licu mesta. Sve je vidio njen ujak, javlja ATV.
"Zagrlio ju je i rekao “hajmo popiti kafu”. Bacio je između njih bombu, ona je jadna ostala mrtva, a on je počeo da beži. Policajac ga je uhvatio za nogu, da ne beži – kaže Zoran Miladinović, ujak Milijane Malešević.
Pretpostavlja se da je Gavrić želeo da presudi i nevenčanoj supruzi i sebi. Nije želeo da prihvati raskid šestogodišnje veze koju je Milijana navodno prekinula upravo zbog njegove ljubomore. Iz Austrije, u kojoj radi, svakodnevno joj je slao preteće poruke.
Pretpostavlja se da je kap koja je prelila čašu bila njena nova veza. Vratio se kući u Prnjavor i svoje reči sproveo u delo.
"Od početka veze uvek je bilo nekih prepirki, on je bio bolesno ljubomoran, stariji od nje 18 godina. Nije joj dao ni sa kim da se druži, da bude samo po njegovom.

Pretio je da će završiti kao Ksenija Pajčin, da će ubiti i sebe i nju. Govorila sam da ga prijavi, a ona je rekla “tetka, nema Dalibor hrabrosti za to, ja njega poznajem šest godina ”, priča Svetlana Jevtić, tetka Milijane Malešević.

Doktori se bore za Daliborov život. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske. Sudeći po težini povreda, sve prognoze su neizvesne.
Oštećena su mu pluća, jetra, slezina, želudac i ima mnogobrojne gelere u svim delovima tela.
Milijana Malešević i Dalibor Gavrić imaju četvorogodišnjeg sina, o kome će brigu preuzeti Milijanina sestra.(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track