IRONIJA NA BIH NAČIN: Sarajki ukrali mobilni u Palati pravde
Foto: Klix.ba

Krao pred policijom

IRONIJA NA BIH NAČIN: Sarajki ukrali mobilni u Palati pravde

Bosna i Hercegovina -

Nepoznate osobe ukrale su mobilni u vlasništvu V. H. koji je bio uredno odložen u za to predviđeno mesto u Opštinskom sudu u Sarajevu.

"Juče sam se odazvala na poziv za pripremno ročište zakazano u 09:00 sati. U zgradu Opštinskog Suda ušla sam u 08:35, a obezbeđenje me je uputilo da svoj mobilni odložim, kao i sve ostale stranke koje ulaze u zgradu Suda", kaže V. H.

Ormarići predviđeni za to se nalaze odmah iza uređaja za pregled osoba i prtljaga pa je V. H. svoj mobilni ostavila u jedan od njih, zaključala ga i s ključem u džepu se uputila pred sudnicu.

"Po završetku ročišta vratila sam se da uzmem svoj mobilni, ali ormar u koji sam ga ostavila bio je otključan i prazan. Odmah sam se obratila obezbeđenju. Kada smo utvrdili da mog mobilnog tu nema, upućena sam u prostoriju Sudske policije koja se nalazi neposredno pored ulaza. Upoznati su o krađi pa su mi rekli da sačekam jer moraju da pozovu svog nadređenog. Nedugo zatim on se pojavio pa smo zajedno pregledali snimak kamere od mog ulaska do same krađe. Mladić je ključem u 09:27 otključao moj ormarić dok sam ja bila u sudnici, uzeo mobilni, kao i još jedan iz drugog ormara i izašao iz zgrade. Uzeti su mi lični podaci i izjava pa su pozvali službenike MUP-a da i njih upoznaju o slučaju", navodi V. H.

Sudska policija je uputila V. H. da celi slučaj prijavi PU Centar MUP-a KS.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track