BOSANSKI DR MENGELE NA PREDIZBORNOM POSTERU: Oteo trudnu ljubavnicu pa joj na silu uradio abortus!
Foto: Facebook

Gazio i pešake

BOSANSKI DR MENGELE NA PREDIZBORNOM POSTERU: Oteo trudnu ljubavnicu pa joj na silu uradio abortus!

Bosna i Hercegovina -

Doktor Dragomir Kerović, čovek sa podebelim dosijeom i epitetom monstruma koji su mu dodelili bosanski mediji, ovih dana okupira pažnju korisnika društvenih mreža koji su na Tviteru podsetili na njegovu biografiju iz crne hronike.

Razlog za podsećanje na nedela bosanskog doktora je njegovo pojavljivanje na predizbornom posteru Srpske napredne stranke.

Prema pisanjima regionalnih medija dr Dragomir Kerović iz Lopara kod Bijeljine, bio je glavni akter zločina koji je pre dvadesetak godina šokirao javnost. On je tada iz porodične kuće u Bijeljini oteo svoju trudnu ljubavnicu i odveo je u obližnje Lopare gde joj je nasilno izvršio abortus. Nesrećnoj ženi koja je u tom trenutku bila u sedmom mesecu trudnoće, Kerović je medicinskim zahvatom izvadio bebu iz utrobe, da bi je potom ostavio na jednoj livadi u selu Ljeljenča nadomak Bjeljine.

Pukim čudom preživela je, ali nije poznato gde se sada nalazi. U tamošnjem tužilaštvu kazali su da zbog zaštite žrtve ne žele da otkriju njenu lokaciju.

Suđenje je, uz velike i česte prekide, trajalo šest godina i na kraju je Kerović osuđen na 4,5 godine zatvora koje je odležao.

Međutim, ovo nije jedini zločin u biografiji bosanskog doktora. Na društvenim mrežama su podsetili na još jednu aferu kada je pokušao da zataška da je automobilom pregazio pešaka na pešačkom prelazu. I ovoga puta je imao saučesnike.

I tu nije kraj. Prema pisanjima medija Kerović je navodni krivac za još dve saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna završila sa trajnim invaliditetom.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track